خرید اتصالات پلیمری

سایت فدک نو یکی از سایت های معتبری است که برای رفاه حال مشتریان خود اتصالات پلیمری را به صورت آنلاین و دیگر محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش می رساند. برای خرید هر کدام از انواع اتصالات پلیمری وارد صفحات زیر شده و از طریق تماس با متخصصین ما در فدک نو اقدام به خرید محصولات مد نظر خود کنید.
اتصالات پلی اتیلن جوشی
اتصالات پلی اتیلن جوشی
اتصالات پلی اتیلن پیچی

قیمت اتصالات پلیمری

قیمت اتصالات پلیمری به خاطر نوسانات اقتصاد کشور، هر روز دچار تغییر می شود و به همین علت اتصالات پلیمری دارای قیمت ثابتی نیست. ولی شما می توانید برای اطلاع از قیمت روز محصول مد نظر خود با شماره های ما در فدک نو تماس گرفته و با متخصصین ما صحبت کنید.

 

اتصالات پلیمری چیست؟

ماهیت لایه پلیمری ممکن است منجر به جذب ترکیبات خاصی بر روی لایه اکسید شود، به عنوان مثال عامل پخت برای یک پرایمر گرما سخت یا چسب. این ممکن است لایه پلیمری را در برابر حمله یون های هیدروکسیل حساس تر کند، به دلیل کاهش چگالی اتصال عرضی موضعی پلیمر. همچنین، هر عامل عمل آوری واکنش نداده ممکن است در آب حل شود (مثلا در حفره های سطحی به دام افتاده) و به طور چشمگیری PH محلی را تغییر دهد و بنابراین سرعت انحلال الکتروشیمیایی لایه اکسید یا حمله الکتروشیمیایی به سطح مشترک را افزایش دهد.

از سوی دیگر، از جنبه مثبت، ممکن است فرصت استفاده از بازدارنده های خوردگی، مانند کرومات استرانسیوم، در چسب پلیمری یا پرایمر باشد. چنین بازدارنده‌هایی به آرامی از بین می‌روند و مخصوصا برای کاهش سرعت مکانیسم الکتروشیمیایی خوردگی انتخاب می‌شوند.

 

انواع اتصالات پلیمری

اتصالات پلی اتیلن پیچی

اتصالات پیچی به وسیله رزوه هایی که داخل یا روی این اتصالات هستند به لوله ها متصل می شوند و برای پروژه های کوچک و لوله های کوچک کاربرد دارند. اتصالات پیچی (اتصالات رزوه ای) برای اتصال بین دو لوله پلی اتیلن بدون نیاز به جوش استفاده می شود. این اتصالات از قسمت های مختلفی تشکیل شده و کاربرد اصلی آنها در سیستم آبرسانی و آبیاری اراضی کشاورزی و اراضی کشاورزی می باشد

انواع اتصالات پیچی پلی اتیلن

اتصالات پیچی پلی اتیلن شامل اتصال مادگی، اتصال نر، اتصال فلنجی، رابط پلی اتیلن، سه طرفه مساوی، زانوی مساوی، زانوی ماده، زانوی نر، سه طرفه مادگی، سه طرفه نر، کلاهک انتهایی و تبدیل سه طرفه.

اتصال مواد

از این نوع قطعه در اتصال به شیرآلات و اتصالات رزوه ای پلی اتیلن نر استفاده می شود. برای اتصال ایمن تر و مطمئن تر، بهتر است هر دو اتصال از یک ماده و خانواده باشند. پلی اتیلن برای اتصال لوله های پلی اتیلن به اتصالات شیر ​​رزوه ای استفاده می شود.

اتصال فلنجی

این نوع اتصال نیز از نوع پیچی بوده و برای اتصال لوله های پلی اتیلن به شیرهای چدنی یا هر نوع اتصال فلنجی استفاده می شود. استفاده می شود. فلنج فولادی بوده و به راحتی توسط پیچ و مهره باز و بسته می شود و در مخازن تحت فشار کمپرسورها، پمپ ها و … استفاده می شود.

رابط پلی اتیلن

این اتصال پیچیده است و برای اتصال دو سر لوله های پلی اتیلن به یکدیگر استفاده می شود و می تواند مقاومت لوله ها را در برابر کشش، انبساط و انقباض افزایش دهد. اندازه های مختلفی دارد و در صنایع آبرسانی، آبیاری و گازرسانی کاربرد دارد. از آنجایی که هر سه مسیر اتصال برابر هستند، مسیرهای مساوی نامیده می شوند و به عنوان تقسیم کننده، رابط، اصلاح کننده و رابط استفاده می شوند. اتصال ماده، اتصال نر، اتصال فلنج، رابط پلی اتیلن، برابر سه راه، زانوی مساوی، زانوی ماده، زانوی نر، سه راه ماده، سه راه نر، کلاهک انتهایی و تبدیل سه طرفه.

اتصالات پلی اتیلن جوشی

جنس لوله و اتصالات پلی اتیلن جوشی از جنس پلی اتیلن است. این اتصالات برای آّرسانی، انتقال گاز و انتقال مواد شیمیایی مناسب می باشد.

اتصالات تک لایه

جنس اتصالات تک لایه از پلیمر پلی پروپیلن است و برای اتصال کردن آنها از دستگاه جوش حرارتی استفاده می گردد. ظاهر این لوله ها مانند پلاستیک هست. این اتصالات برای انتقال یافتن آب آشامیدنی مناسب می باشد. 

اتصالات پنج لایه

این لوله از لایه و پلیمر تشکیل شده است. جنس درونی و بیرونی اتصالات پنج لایه از پلی اتیلن می باشد و لایه میانی آن از آلومینیوم می باشد. لوله های لایه از انواع گوناگونی تشکیل شده است که هر کدام کارایی خاصی دارد.

اتصالات پلیکا

جنس لوله و اتصالات پلیکا از pvc است. برای اتصال آنها از چسب استفاده می شود. این اتصالات در مقابل پوسیدگی مقاوم می باشند.

اتصالات پلیمری

کاربرد اتصالات پلیمری

لوله ها و اتصالات در سیستم های لوله کشی باید علیرغم قرار گرفتن در معرض جریان مداوم آب، تغییر دما و اکسید کننده ها، عملکرد بالایی داشته باشند. اتصالات پلیمری برای کاربردهای فشار بالا است که مقاومت شیمیایی و خستگی فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌کند و برای اجرا در سیستم‌های لوله چند لایه با فشار تا 10 بار و دمای تا 95 درجه سانتی‌گراد ایده‌آل است. یک پلیمر مقاوم در برابر خوردگی است که به عنوان یک جایگزین فلزی مقرون ‌به ‌صرفه برای اتصالات لوله‌کشی عمل می‌کند و در عین حال خزش کم، پایداری ابعادی عالی و استحکام بالا را حتی در مواجهه با آب کلردار گرم ارائه می‌کند.

مزایای اتصالات پلیمری

اجزای مبتنی بر پلیمر خطر آلودگی فلزات سنگین مورد استفاده در اتصالات سنتی را از بین می‌برند و پلیمرهایی با سطح صاف چسبندگی بیوفیلم را برای آب تمیزتر کاهش می‌دهند.

پردازش پلیمرها در مقایسه با سایر مواد می تواند بسیار آسان باشد. به طور کلی برای به دست آوردن شکل خالص قطعه پلاستیکی نیازی به فرآیندهای بیشتری نیست. معمولاً شکل خالص آخرین محصول از پلیمر را می توان با یک فرآیند مانند تزریق پلاستیک تولید کرد.

رسانایی حرارتی و الکتریکی کم، مقاومت در برابر خوردگی بالا و نسبت مقاومت به وزن بسیار خوب، پلیمرها را مواد بسیار جذابی برای چنین کاربردهای مهندسی می‌سازد. پلیمرها معمولا در مواد کامپوزیتی استفاده می شوند.

می توان پلاستیک یا پلیمرهای شفاف تولید کرد. این خاصیت پلیمرها آنها را به ماده ای رقابتی برای شیشه تبدیل می کند.

از آنجا که دمای ذوب پلاستیک ها به طور کلی پایین است، که دمای پردازش پایین را برای پلیمرها فراهم می کند. انرژی فرآیند نیز به همین دلیل در مقایسه با فلزات کم است. که باعث می شود پلیمرها با فلزات مقرون به صرفه باشند.

مشخصات فنی اتصالات پلیمری

اتصالات لوله کشی امروزی برای توسعه سیستم های بادوام تر به مواد باکیفیت نیاز دارند. برای اطمینان از قابلیت اطمینان اتصالات، سازندگان از پلیمرهای با کارایی بالا برای لوله کشی استفاده می کنند که جایگزین فلز می شود تا موارد خرابی قطعه ناشی از پارگی خزشی، خوردگی و خستگی را کاهش دهد. هنگام انتخاب مواد برای اجزای لوله کشی، سازندگان باید کارایی هزینه و عملکرد کیفی را متعادل کنند.

 معایب اتصالات پلیمری

به دلیل خاصیت ویسکوالاستیک اکثر پلیمرها، نمی توان از آنها در کاربردهای باربری استفاده کرد.

محدودیت دمای سرویس چنین مشکلی برای استفاده از پلیمرها در کاربردهای با دمای بالا است. آنها دمای ذوب و تخریب نسبتا پایینی دارند، بنابراین این می تواند محدودیتی برای استفاده در دماهای بالا باشد.

برخی از پلیمرها می توانند در اثر نور خورشید و برخی تشعشعات تجزیه شوند.

استحکام و سختی در مقایسه با سرامیک ها و فلزات کم است.

مدول الاستیسیته یا سفتی معمولا در پلیمرها کم است. اما برای الاستومرها، این ویژگی می تواند یک مزیت برای برنامه های کاربردی باشد.

مزایا و معایب پلیمرها در بالا ذکر گردید. هنگامی که متریال مناسب را برای برنامه یا طراحی خود انتخاب می کنید، باید با مشاهده خواص آن، متریال مناسب را برای آن انتخاب کنید. این مزایا و معایب پلیمرها می تواند برای شما مفید باشد. فراموش نکنید که نظرات و سوالات خود را در مورد مزایا و معایب پلیمر در زیر مطرح کنید. نظرات شما برای ما بسیار مهم است