خرید اتصالات فشار قوی دنده ای
اتصالات فشار قوی دنده ای
اتصالات فشار قوی از جمله اتصالات فلزی به شمار می رود که در حقیقت نقش بسزایی در پیشرفت صنایع گوناگونی مانند پتروشیمی و نفت و گاز ایفا می کند. اینگونه از اتصالات به طور معمول با استفاده از آلیاژ های ویژه و فولاد تولید می شوند. اتصالات فشار قوی دنده ای دارای کاربرد ها و انواع گوناگونی هستند.
توجه داشته باشید که اتصالات فشار قوی دنده ای به آن دسته از اتصالاتی گفته می شود که با استفاده از شیوه فورجینگ تولید می گردد. در واقع فورج یا آهنگری بیانگر عملیاتی است که قطعات از تغییر ایجاد یک سری تغییر شکل هایی در پلاستیک به دلیل انجام بسیاری از نیرو های فشاری ساخته می شود.
لیست قیمت اتصالات فشار قوی دنده ای
در حال حاضر اتصالات فشار قوی دنده ای یکی از اتصالاتی است که دارای نصب راحتی می باشد؛ از این رو هزینه جوشکاری را به دنبال ندارد. اینگونه از اتصالات از میزان ضخامت بسیار زیادی برخوردار بوده و فشار زیادی را متحمل خواهند شد؛ بنابراین توصیه میکنیم پیش از خرید لیست قیمت اتصالات فشار قوی دنده ای را مد نظر قرار دهید.
انواع اتصالات فشار قوی دنده ای
با توجه به نوع عملکرد انواع اتصالات فشار قوی دنده ای به صورت متنوع وجود دارد که عبارت است از:
نیپل فشار قوی، اسکلت فشار قوی، تبدیل فشار قوی، مغزی فشار قوی، سه راه فشار قوی، تردولت فشار قوی، مهره ماسوره فشار قوی، بوشن فشار قوی، چپقی فشار قوی و زانو فشار قوی.
زانو فشار قوی دنده ای
امروزه به منظور تغییر و تحول در مسیر جریان ۴۵ درجه و ۹۰ درجه از زانو فشار قوی دندهای استفاده می کنند و در مقایسه با انواع زانو های جوشی می توان این نوع از زانو فشار قوی دنده ای را به شکل کارگاهی در زوایای گوناگون برش داد.
سه راهی فشار قوی دنده ای
کاربرد اصلی سه راهی فشار قوی دنده ای جهت انشعابات از خطوط اصلی می باشد که زاویه میان ورودی و خروجی و انشعاب بایستی تقریباً ۹۰ درجه باشد.
چهار راهی فشار قوی دنده ای
چهار راهی فشار قوی دنده ای در حقیقت دارای اتصال چهار راهی یک ورودی و همچنین سه خروجی می باشد، البته ممکن است گاهی به صورت بلعکس این اتفاق افتد. بنابراین اینگونه از اتصال همچون سه راهی در صنایع لوله کشی کارایی دارد.
مهره ماسوره فشار قوی دنده ای
کارایی مهره ماسوره فشار قوی دنده ای هنگام کارایی خود را نشان داده که بعد از اجرایی نمودن تاسیسات و قطع شدن همه اتصالات در صورتی که به تعمیرات احساس نیاز شود قابلیت بازگشایی این خطوط برای انجام تعمیر میسر شود.
کپ فشار قوی دنده ای
در نظر داشته باشید که کپ فشار قوی دنده ای برای آن دسته است خطوطی کاربرد دارند که به شکل گالوانیزه و یا دنده ای باشند.
بوشن فشار قوی دنده ای
در نظر داشته باشید که لوله های مخصوص اتصالات فشار قوی دارای رزوه هستند و معمولاً از خارج دنده می گردند و تمامی لوله ها به شکل مادگی می باشند؛ لذا جهت اتصال یافتن دو عدد لوله و ادامه خطوط مربوط به لوله کشی استفاده از بوشن فشار قوی دنده ای در راستای کار قرار می گیرد.
درپوش فشار قوی دنده ای
به خاطر داشته باشید که به منظور مسدود سازی مسیر لوله کشی و کور ساختن آن معمولاً از درپوش فشار قوی دنده ای استفاده می کنند.
مغزی فشار قوی دنده ای
دقت داشته باشید که هر یک از قسمت های مغزی از خارج دنده می شود و جهت متصل ساختن میان دو عدد شیر فلکه که هر یک از بخش های آن از درون دنده شده اند از مغزی فشار قوی دنده ای بهره می گیرند.
چپقی فشار قوی دنده ای
چپقی فشار قوی دنده ای یکی از مواردی است که شرکت های تولید کننده به طراحی و تولید آن پرداخته اند؛ بنابراین این نوع از محصولات دارای کیفیت، مقاومت و میزان ماندگاری زیادی می باشد.
تردولت فشار قوی دنده ای
تردولت فشار قوی دنده ای یکی از انواع اتصالات به شمار می رود که در واقع جهت انشعاب گیری از لوله های مختلفی در صنایع گوناگون همانند پتروشیمی، نفت، گاز و سایر صنایع متعدد به کار گرفته می شود.
مشخصات فنی اتصالات فشار قوی دنده ای
در رابطه با مشخصات فنی اتصالات فشار قوی دنده ای می توانیم بگوییم معمولاً این نوع از اتصالات به شکل رشته ای و مخروطی تولید می شوند. در واقع اتصالات فشار قوی می توانند متحمل فشاری به اندازه ۱۵۰ هزار پوند شوند.
مزایای اتصالات فشار قوی دنده ای
مزایایی اتصالات فشار قوی دنده ای عبارت است از:
- برخورداری از عملکرد و کارایی بسیار زیاد
- برخورداری از آب بندی بسیار مناسب در فشار و دمای زیاد
- عدم نیاز به مهارت زیاد جهت نصب
- برخورداری از ضخامت زیاد و تحمل فشار های بالا.
معایب اتصالات فشار قوی دنده ای
با توجه به اینکه اتصالات فشار قوی دارای کاربرد ها و مزایای زیادی است بنابراین معایب اتصالات فشار قوی دنده ای را بیان نکرده اند ممکن است معایب خاصی نداشته باشد، اما این نکته را بدانید که میزان کارایی این نوع اتصالات در صنایع بسیار زیاد است.
کاربرد اتصالات فشار قوی دنده ای
در نظر داشته باشید که کاربرد اتصالات فشار قوی دنده ای بسیار گسترده است و معمولاً برای آن دسته از لوله هایی به کار گرفته می شود که قطر کوچکی دارند و عموماً برای اندازه های ۴ اینچ به پایین از این نوع اتصال استفاده می کنند. همچنین از دیگر کاربرد های اتصالات دنده ای می توان میزان تحمل و وزن ضخامت را عنوان کرد؛ بنابراین هر چقدر بر میزان کلاس اینگونه اتصالات افزوده شود در مقابل میزان مقاومت آن ها نیز افزایش می یابد.
استاندارد اتصالات فشار قوی دنده ای
استاندارد اتصالات فشار قوی دنده ای مطابق با استاندارد ASME B16.11 می باشد که وضعیت کاری، مقادیری از آلیاژ و عناصر مختلف جهت تولید، مشخصات و معیار های ابعادی و غیره را شامل می شود که معمولاً برای این گونه از اتصالات به کار گرفته می شود.
چه کلاسی از اتصالات دنده ای فشار قوی برای سیستم لوله کشی ما مناسب است؟
بهتر است بدانید نیپل های فشار قوی که دارای کلاس ۳۰۰۰ هستند معمولاً به شکل یک سر دنده و یا دو سر دنده درون بازار موجود هستند. در واقع اینگونه از نیپل های فشار قوی جهت متصل ساختن انواع قطعاتی که برای لوله کشی لازم است مورد استفاده قرار می گیرند. از میان نیپل های فشار قوی که دارای کلاس های گوناگونی همچون ۹۰۰۰، ۶۰۰۰ و ۳۰۰۰ هستند کلاس ۳۰۰۰ در مقایسه با سایر آن ها کاربردی تر عمل می کند.
سخن پایانی
اتصالات فشار قوی دنده ای به منظور متصل ساختن انواع ابزار آلات و شیرآلات و همچنین لوله های فلزی به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرد و در حقیقت اتصال یافتن هر یک از آنها به یکدیگر به شکل رزوه ای می باشد. به خاطر داشته باشید اتصالات فشار قوی دنده ای با توجه به اینکه دارای ضخامت زیادی هستند بنابراین می توانند فشار های زیادی را نیز متحمل شوند.